10 ting du kan trøste dig med, hvis du ikke skal til festival

Jeg er pisse stolt. Af mig selv.

Det er torsdag i dag. Regnen har silet ned i lårtrykke stråler og ødelagt min frisure. Min pedal på den røde jernhest sidder stadig fast. Men det er som om, at det er gået forbi min næse (ej, ok – ikke det med håret). Jeg har fremfor at blive irriteret af disse små bagateller i stedet rendt rundt med et smil, langt oppe over begge ører, imens jeg har vadet de odenseanske stræder tynde, med en sort paraply, som en anden karikatur af ’Singing in the Rain’.

Det er som om, at intet kan skyde igennem min glæde og positive tilgang til livet for tiden – for det har jeg valgt. Og sådan har jeg faktisk haft det længe. Hvis man da lige ser bort fra et par dage, hvor jeg mest har haft lyst til at pakke mig ind i vattæpper, indtage en fosterstilling og æde citronmåner. I flertal, ja.

Men i dag er jeg stolt. Stolt af mig selv. Og så fuck da lige den forpulede jantelov. Jeg er stolt, da jeg har opnået en personlig sejr i dag. Stolt fordi at jeg tager ansvar for mit eget liv, og stolt fordi jeg vælger at være tro mod mig selv.

Jeg kommer tættere og tættere på det liv, jeg altid har forestillet mig, men aldrig troet var muligt. Jeg har langt vej igen for at være ‘rigtigt’ i mål, men for mig er processen det vigtigste. Det er fedt. Det er opløftende, når mit indre kompas peger på, at jeg er på rette vej. Det er befriende, at jeg langsomt, men stødt, er ved at finde helt ind til kernen af mig selv.

Livet er stadig en kamp om at finde balancen i alt. Det tror jeg egentlig altid, vil være en udfordring. Men jeg er blevet bedre.

Jeg forsøger at praktisere idéen om, at det er så vigtigt at nyde hvert minut. At være i stand til at være taknemmelig. Også for de små ting. Som at være i stand til at komme ud af sengen om morgenen. At kunne trække vejret. At have mennesker der elsker en.

Jeg har selvfølgelig stadig dårlige dage. Jeg er for søren da blot et menneske. Med følelser, bevares. Men jeg bliver ikke hængende under vattæppet og ynker. Jeg kommer videre. Jeg forsøger aktivt, hver dag, at vælge glæden fremfor negativiteten. Der er jo nok af både det ene og det andet. Altså, både det gode og det dårlige. Men det er ligesom om, at det jeg giver mit fokus også påvirker udfaldet. Af alt.

Isn’t it ironic?

4 kommentarer

  • Ej, hvor fantastisk for dig – tillykke eller el nærmere godt klaret;-) Hvor pudsigt at læse dette indlæg, som nærmest er en kopi af mine tanker lige for tiden… Jeg er simpelthen så glad lige pludselig, selvom jeg naturligvis også har dårlige dage;-) Faktisk er det ikke “lige pludseligt”, for det skyldes netop det samme som din glæde – at jeg har valgt at være glad! Jeg vælger at fokusere på det positive, men jeg prøver også at rumme det negative og huske på det passere – alt er midlertidigt;-)
    Hvordan gør du? På hvilke måde har du valgt glæden til?
    Forresten er jeg en rimelig ny læser, men jeg har forelsket mig helt i din skønne blog;-)
    Smil til dig!
    Laura // LMinside<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hjernestorm

      Kære Laura,

      Tak for din skønne kommentar! Hvor er det dejligt at høre, at du kan li’ bloggen <3
      Og endnu mere skønt er det da at høre, at du også har valgt glæden!

      Du beskriver faktisk meget godt, det jeg forsøger at praktisere; at alt er midlertidigt. Og derfor er det spild af liv at bruge energien på negativitet i alle dens afskygninger. Og så har jeg valgt at vælge glæden til, ved at indse at det er mit eget ansvar at være lykkelig. Ikke andres. Og ikke mindst – at være glad for det jeg har. Græsset vil altid være grønnere på den anden side, hvis man ikke finder glæden i nuet. Håber det var (lidt) svar på dit spørgsmål. 😉

      Knus, Rebecca /Hjernestorm

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare sejt og sådan en regnvejrstur kan næsten være helt healende.. Fedt at du gerne vil det positive liv.. Det er også det jeg kæmper for.. Vi skal huske alle de små sejre, det betyder så meget..

    Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hjernestorm

      Tak for de søde ord! Og de små sejre betyder bare så meget i det lange løb. <3
      Knus, Rebecca

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du kan trøste dig med, hvis du ikke skal til festival