Langhårede mænd og en trommestik

Anmeldelse: Sofar Sounds – Odense Filmværksted

Som en ny ting på bloggen vil der fremover være anmeldelser af fede events i Odense. Første event der står for skud, er Sofar Sounds, der leverede intimkoncert på højt niveau en højhellig mandag.

Event: Sofar Sounds

Hvor: Odense Filmværksted d. 22. maj

Artister: Mary Jean, Middlename Missisippi og M.E.T.A

Pris: Gratis (dog tages der mod donationer)

Sofar Sounds har rødder i udlandet, men har nu endelig fundet vejen til Odense. Konceptet er simpelt – musikken skal tilbage på en mere rå facon, og her bliver alt unødigt crap cuttet væk.

En del af charmen ved Sofar Sounds er ånden og sjælen, som mærkes på en helt anden måde, når man kommer så tæt på de musikere, der spiller. Hvad Sofar formår på unik vis, er at skabe stemninger. Sofar Sounds – “Songs From A Room” indikerer, at det oprindeligt er i folks private stuer, arrangementerne afvikles. I Odense har man dog taget skridtet videre, og finder skæve eller cool locations hvorved musikken og det generelle kulturliv i Odense forenes.

Aftenen bød på Middlename Missisippi bestående af 4 unge mænd. 3 af dem fra Esbjerg, men alle med hat, seler og hvide skjorter. Akustisk blød rock med en snert af folk og country.

Mary Jean sang så hårene rejste sig, og formåede at koordinere den afrikanske stil med sin meget delikate stemme. Det var med bjælde på foden og en tromme beklædt i dyreskind.

Koncerten sluttede af med fuld smæk på skillingen, da M.E.T.A indtog scenen med elektroniske toner.  En kvindelige stærk frontfigur som var svært at blive andet end betaget af.

sofar-odense

Stemningen var præget af den samme røde tråd som fra de tidligere events. Hyggelig og intim stil med kulørte flag og lyskæder dinglende fra loftet. En enkelt gullig sofa havde endda forvildet sig ind i Filmværkstedets lokale. Apropos tæt, så sad man både tæt på artisterne, men også på hinanden. På trods af et mindre hedeslag grundet de mange mennesker, udmundede det sig i en skøn musikalsk oplevelse.

sofar odense

(0-6)

Unikhedsfaktor: 5

Helhedsoplevelse: 5

Anbefalelsesværdigt: 6

Sprog: Primært engelsk

Bemærkninger: Der skiftes location fra gang til gang. Det giver rigtig god mulighed for at udforske Odense.

Ofte er det “bring your own drinks”, eller også er der mulighed for billige øl i baren.

Tip: Sæt dig helt foran for den bedste oplevelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langhårede mænd og en trommestik