Alkohol og adfærd

Hvad er dine planer for denne uge?

insider-tips-hjernestormHvis du ikke allerede ved det, så er Odense stadig spækket med events. Der var lige en stille og rolig periode grundet de mange festivaler, men eventkalenderen er langt om længe ved at bugne. Yaays! Jeg deler et par af de events, som jeg absolut mener du skal tage til. Jeg vil i hvert fald selv forsøge (ihærdigt) at nå det hele.


Torsdag: Koncert med Aske Jacoby på Lalou vinbar kl. 21.00. Der er gratis adgang, men de anbefaler at støtte artisten (hvis musikken er fed) ved at købe en CD. Og så er der mulighed for at købe ret så god vin. Og en undskyldning for at drikke på en torsdag. Hep, hep!


Torsdag: Er du ikke helt til de små intime koncerter? Så er det heldigt at der er første omgang af Torsdagskoncerterne i Odense! Fra kl. 18.00 og frem til 22.30 vil The Red House, Katinka og Fallulah fyre op for balladen og give dig en valid grund til at kridte danseskoene eller skråle med i kor på et par af de kendte melodier. Alternativt kan du starte ud her og rykke videre til Lalou efterfølgende (gode råd er ikke altid dyre).


Fredag: kan du komme med på skovtur, hvor der bliver skruet op for de psykedeliske tendenser blandt skovbund og dystre mørke toner på en pt. hemmelig location. Det koster 50 kr. i entré, og så er der endda mulighed for at købe veganermad.


Søndag: hvis du holder af vand – og helst at være ovenpå det (i en båd) fremfor i det, og samtidig har en svaghed for jazz, så er dette muligvis noget for dig – Jazz på Åen! Dog kan jeg ikke helt greje, om jeg er i målgruppen bedømt ud fra deres eventfoto. Men på den anden side – det skal prøves. Turen koster 120 kr. og så kan der købes drikkevarer på land og til vands.


Har du andre events i Odense i denne uge, som du overvejer at tage til?

 

1 kommentar

  • Det lyder som nogle dejlige events, især det på Lalou. Det er virkelig et skønt sted! Jeg har kun fri fra arbejde torsdag, så det kan da være det er det jeg skal 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alkohol og adfærd