Bliver man dummere af at se TV?

Survival guide for Odense (mest til københavneren)

1. Savner du hipster-Nørrebro? Så kommer du til at savne længe endnu. Et lille plaster på såret kan dog erhverves ved at besøge et par af de små look-a-likes. Kan anbefale den Smagløse og Nelles for et lidt mere hypet alternativ.

survival guide odense

2. Lær at holde af brunsviger. Tænk ikke engang på at disse denne spise foran en odenseaner. Just. Don’t. Spis og klap kaje.

3. Flyt for guds skyld ikke til udkanten af Odense. Find i stedet en lejlighed i Odense C og glæd dig over at priserne stadigvæk er milevidt fra priserne i København.

survival guide odense

4. Køb en cykel. Alt transport er en prøvelse af din tålmodighed her i Odense.

5. Odense er lille. Meeeget lille. Så chancen for at du støder ind i en du kender er ret stor. Husk det, næste gang du giver den gas på Boogies. Eller hvilket som helst andet sted med mulighed for alkoholservering i byen.

survival guide odense

6. I forbindelse med punkt 5: Du må ikke disse Boogies (ligesom du heller ikke må snakke grimt om Crazy Daisy foran en jyde).

survival guide odense

7. Du skal lade være med at påtale den fynske accent. Bare lev med den. Efter noget tid er chancen for, at du selv ”synger”, ret stor.

8. Tempoet er lidt anderledes her på Fyn. Nyd at du kan tage tingene lidt mere stille og roligt. Man vænner sig til det.

9. Forbered dig på at Odense er to forskellige byer afhængigt af årstiden. Om sommeren vrimler her med pæne mænd og smukke kvinder.

survival guide odense

10. …I vinterperioden er der til gengæld så dødt, at du kan høre dit eget ekko.

survival guide odense

11. Engager dig i noget frivilligt arbejde. Især vigtigt når du er ved at gå til af kedsomhed i vinterhalvåret.

survival guide odense

12. Odense har både en Vesterbro og sågar en Kongens Have. Bare for at skabe en hjemlig feeling og gøre dig lidt mere forvirret.

hjernestorm

13. Du skal ikke have en Tuborg. Det er en direkte fornærmelse. Bestil en Albani.

survival guide odense

14. Og sidst – men absolut ikke mindst, så er Odense faktisk ikke så slem. Hvis du da lige skriver dig ovenstående bag øret. Spis den brunsviger, drik noget Albani og nyd den fynske dialekt. Byen vil uden tvivl vokse på dig (din wannabe-fynbo).

4 kommentarer

 • Hahahaha! Jeg er fan af det her indlæg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Fra en der selv er opvokset på Lolland, for at flytte til Amager som 19 årig og kom til Odense som 28 årig, så kan jeg NEMT genkende mange af punkterne 😉 Den med de pæne mænd skal jeg dog godt nok lige tænke over, for dem har jeg ikk rigtig set så mange af her i Odense… såååå single på 10. år… overvejer kraftigt at flytte tilbage til mit Amager… for det er savnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hjernestorm

   Skønt at høre fra en fellow-tilflytter. 🙂 Med hensyn til mændene kommer det vel an på øjnene der ser. 😉 Er selv flyttet fra Amager, så kender til afsavnet – Lorteøen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver man dummere af at se TV?