Jyde på flugt

10 ting jeg simpelthen ikke forstår

Kan løfte sløret for, at der er en del mere. Men disse emner sidder som en blodsugende igle på mit inderlår, og irriterer min sunde fornuft. Disse store (og mindre store)  tanker der udspringer sig i et stort, rungende ‘hvorfor‘, som jeg helt åbenlyst står uforstående overfor:

  1. Hvorfor SKAT ikke er et obligatorisk fag i folkeskolen. Så havde mit humanistiske anti-matematiske talblinde gen, ikke skulle kæmpe så meget med at udfylde en korrekt årsopgørelse.
  2. Hvorfor jeg til dags dato ikke er stødt på en paraply, som kan holde til det danske klima (læs: blæsevejr).
  3. Hvorfor karakterræset fylder så meget i samfundet. Og hvorfor studerende går op i det med liv og sjæl. For hånden på hjertet – kan det passe, at vi ikke er mere end et tal?
  4. Hvorfor de fleste af os er en smule små-neurotiske, men sjældent taler om det.
  5. Hvorfor der findes ost med kommen. Jamen, come on.
  6. Hvorfor en togbillet til Jylland koster mere end en flybillet til London. Behøver jeg overhovedet at kommenterer på dette?
  7. Hvorfor højtider konsekvent er et orgie af materielt- og spiseligt overflod. Kan vi ikke bare få noget nærvær?
  8. Hvorfor jeg pludselig stoppede med at holde af gajolshots, Boten Anna samt bas-arme – og pludselig blev voksen.
  9. Hvorfor så mange mennesker aldrig får udlevet deres drømme. Hvad blev drømmen erstattet med? Og hvorfor blev det aldrig en realitet?
  10. Hvorfor verden er så smukt et sted, men alligevel fremstilles med en overvægt af det uskønne, forfærdelige og negative i medierne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jyde på flugt