15 ting på min bucket liste

Hvad afslører dit stjernetegn om dig?

Og afslører det overhovedet noget? Hvis du spørger mig, så ja. I høj grad. Men nu er jeg også stor tilhænger af det alternative, og alle mulige skæve metoder til at fremme min egen selvudvikling og bevidsthed. Med det mener jeg metoder, som jeg kan bruge til forstå mig selv bedre og andres adfærd, i de yderpunkter hvor jeg ikke føler, at en klassisk teori kan give mig et svar. Jeg ser grundlæggende stjernetegn som et værktøj til at blive bedre til at se ud af mine egen lille kasse. Skabe lidt plads til andre væremåder og være mere rummelig med henblik på forskelligheder. Men hvis der er noget, som virkelig kan få mig op og ringe, så er det at finde svar på noget umiddelbart uhåndgribeligt og uforklarligt. Desuden suger mit analyserende sind alt hvad der hedder data og fakta (alternativt eller ej) til sig. Ligesom en svamp, der bare bliver ved med at hungre efter ny viden.

Stjernetegn er for mig et interessant fænomen, hvor jeg har fundet meget viden om min egen person. Som jeg tidligere har nævnt, så giver det mig et kick at finde svar, som jeg mener er brugbare i forhold til min egen udvikling. Det kan også være svar, som kan få mig til at reflektere over tilværelsen. Det kan være svar, der giver mig ny viden om den måde, som jeg håndterer livet på. I min opdagelsesproces om stjernetegn har jeg fundet ret meget guf, som jeg mener, har givet mig en større personlig indsigt.

Jeg er vægt. Vægten er et tegn der står for balance (no shit). Mit tegn har også et stort behov for frihed og selvstændighed. Tegnet har selvfølgelig også sine mindre flatterende sider. Derfor er det godt at finde en partner, som kan matche dette eller udfordre– uden at smadre mit zen. Faktisk har jeg været så opslugt af emnet, at jeg i en periode havde det som et seriøst dating-kriterium! Yes, du læste rigtigt. For at få en date i hus, skulle manden helst være født i et bestemt tegn (løve, vægt, vandmand eller tvilling), før jeg overhovedet ville overveje en date. Til mit forsvar foregik det i sin tid over det famøse Tinder. Det er trods alt ikke det første, jeg spørger en mand om i virkeligheden. Haha. Eller… Dog vil jeg gå så langt og sige, at det stadig har en betydning. Ikke som et bærende kriterium (jeg tror grundlæggende på, at der selvfølgelig altid findes undtagelser), men som et godt fingerpeg om, hvad chancen for et match vil være. Der findes nemlig særlige tegn som giver et godt match, og andre tegn der matcher katastrofalt. Og jeg må indrømme, at jeg med min datinghistorik og tilhørende feltarbejde, ser en slående lighed mellem stjernetegn og persontyper!

giphy

I min optik kan en “teori” dog sjældent stå alene. Det samme gør sig gældende her. For det første ville det kede mig ud over alle grænser, hvis jeg ikke kunne komme mere i dybden, end blot betydningen af mit stjernetegn! For det andet bryder jeg mig ikke om, at det bliver så fastlåst. For det tredje er der også ting, som jeg ikke føler passer helt på mig. Derfor blander jeg (når min hjerne har brug for lidt mentalt guf) med både numerologi, enneagrammet og diverse persontypetest, for at få et mere nuanceret billede. Men stjernetegnet, mener jeg, kan være et meget fint (og interessant) udgangspunkt. Måske man ligefrem kunne eksperimentere med at sammensætte grupper på baggrund af noget så simpelt som sit stjernetegn? Et sjovt eksperiment kunne også være, at kigge på hvem der er hvad i sin omgangskreds, og se om det er muligt at finde ligheder. Så er der dømt hjernestorm for et par timer! Hvis du ikke kender til betydningen af dit tegn, så kan du tjekke denne side ud. Måske du finder det ligeså interessant som mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ting på min bucket liste